Camping

De Oude Wilg "Salcia Batrana"

Campingul 


Recepţia se află la intrarea în camping, aici pe lângă înregistrare găsiţi informaţii utile despre utilităţi şi împrejurimi. Manette lucrează înainte şi după sezonul de vară ca ghid naţional pentru diferite grupuri organizate în România de către agenţii de turism interne şi externe, astfel, cunoaşte locuri interesante, frumoase de pe tot teritoriul ţării. Tudor cunoaşte bine Munţii Făgăraş şi vă poate îndruma spre cele mai frumoase trasee montane.


Terenul campingului oferă locuri pentru corturi, rulote, autorulote indiferent de mărime. Vă puteţi aşeza în orice loc unde vă simţiţi bine, dar ţinând cont de respectarea intimităţii celorlalţi.

Pentru copii este amenajat un loc de joacă educativ, cu jocuri pentru toate vârstele, desen, lectură. Pentru adulţi există şi o mică bibliotecă.

În camping este pentru folosinţă o bucătărie cu posibilitatea de a găti, inducţie, microunde şi spălat vase. Afară este un loc special amenajat pentru grătar.

Grupul sanitar este dotat cu toalete, duşuri cu apă caldă în permanenţă, fără plată suplimentară, dar cu înţelegerea că nu facem risipă.

Cu rulota sau camperul dvs. puteți utiliza (contra cost) conexiunile de electricitate de la camping, acestea sunt echipate cu o conexiune specială (poza).


Animalele de companie sunt bine venite, există loc de plimbare în afara campingului, iar în interior să  fie legate. 

Si câteva reguli ale casei, astfel încât să fie plăcut pentru toată lumea.


BINE DE ȘTIUT

Campingul este în apropiere de calea ferată. Din când în când se aude trenul. 

Pentru că ne aflăm în interiorul unei comune, uneori, vecinii mai pun muzică tare, sau lasă câinii să latre. 

În apropiere

Drumeţii montane.

Campingul se află la poalele Munţilor Făgăraş (Carpaţii Meridionali), cu cele mai înalte vârfuri din România), la 5 km de la punctul de pornire al Transfăgărăşanului care traversează peisaje superbe. Este şi un punct de plecare pentru drumeţii mai uşoare sau mai grele pe traseele montane, sau pe drumurile ce însoţesc râul Olt, cu lacuri unde trăiesc o mulţime de păsări. Vă ajutăm cu plăcere să găsiţi cel mai bun traseu.

 

Vizionând filmul vă puteţi face o idee despre impresionanta traversare a Transfăgărăşanului.

 

 

Natura şi cultură

La nord de localitate este ţinutul cunoscut sub numele de "Colinele Transilvaniei" cu o mulţime de biserici fortificate, sate săseşti cu o arhitectură minunată, o natură neatinsă de poluare. Această zonă este ideală pentru biciclete, sau plimbări lungi în natură.

Oraşe

Campingul este plasat între oraşele medievale Sibiu, Braşov, Sighişoara, locuri unde arhitectura te poartă cu sute de ani înapoi. Atmosfera oraşelor este plăcută,  iar terasele te invită peste tot la o mâncare bună şi un răgaz de cafea. Călătorind prin aceste oraşe descoperi locuri, clădiri, parcuri, muzee încărcate de istorie.